Thursday, June 16, 2011

ayah saye pilot saye =')

ahha . jeng jeng jeng . rase macam da lame je dok post- post entry kot bahase omputeh. make, marilah kite pulang ke pangkal jalan. wuwuwu . siyes, aku tengah bosan ni. so, ayat- ayat dalam entry aku pun mule la melalut- lalutnye . sori ye sori ... weee *apesal cam gedik tak ingat dunie nih...plllizzzzz*

haaaa . ape dye tajuk entry aku tu ? AYAH SAYE PILOT SAYE ? haaaa, tuh dye. ape kau ingat PILOT tu yang bawak kapal terbang tu je ? asal lak aku pernah je gune pen pilot ? haha . ok, habis di situ fullstop

act, bagi aku the word 'PILOT' tu bawak baaaanyaaaakkk maksud. salah satunye, pilot tu adelah seseorang yang membawa kite ke mane- mane arah. and of course la kan, sebab pilot yang bawak kapal terbang tu bawak kite ke destinasi kite. lebih kurang gitu la kan. so, ape yang ingin saye definisikan di sini * bace ala- ala debat parlimen ok * , yang aku nak samekan ayah aku ngan pilot ni sebab, mase aku kecik- kecik dulu, aku nak gi mane- mane je ayah aku mesti bawak aku. hihi . suke- suke . * wei, gedik la kau, dah, gi main jauh- jauh* . tapi bukan la tu je, ayah aku jugak la yang dok ajar aku mende ni mende tu *attention, mende- mende baek ye okay*. sebab ayah aku ni CIKGU bukan PILOT pun. haha .

tapi ape- ape pun, aku tetap SAYANG kat ayah aku. walaupun dye garang . huhuhu . tapi sekarang dah tak .  ape- ape pun, ape saje yang kite anggap ayah kita tu, anggap lah yang baik- baik ok. hargai ayah kite selagi kite berpeluang nak tengok dye. ayah aku da berusia emas sangat- sangat sebab mase aku baru lahir tu pun, ayah aku baru bersara dari jadi cikgu, mase tu umur dye dah 55 tahun mase '92 tu. so you done the maths la. huhu . haaa, ni yang aku buat untuk abah aku through oreo punye application...hihi, tengok jela . nak pakai tak dapet . . .


comel tak ? comel tak ? cakap la comel . hehe .




kot- kot la nanti ade yang berminat nak tiru macam aku kan , OMK *ooo mak kau* terperasan sudah ! klik la sini, jangan malu- malu jangan segan- segan ok oreot-card .

4 comments:

  1. ohhhh father day kan...hehe

    hari2 father day..hehe

    ReplyDelete
  2. hehe . yup2. hari2 pn father's day as long as kte appreciate dorang =D

    ReplyDelete
  3. anak ayah tu bakal pilot! hehe..xD

    ReplyDelete