Saturday, August 6, 2011

august the month to remember

*aku paling lemah bab-bab nak start tulis ayat pertama kat entry camne,so aku dengan sesuka hatinya akan tulis apa-apa saje*


tadi aku explore la blog aku ni kan. tengok kat profile aku, then aku terperasan something yang tertulis 'on blogger since August 2008' ! kalau harapkan aku memang aku tak ingat la bila aku punya first time menjejakkan kaki kat blogger ni. lagi pulak aku ni malas nak balik ke 1st post aku dulu. hehe . tapi nampaknya aku kena visit balik 1st entry nak tengok bila tarikh aku punya 1st post tu. yela,mesti la nak celebrate kan.lets partayyy ! ok, nonsense.


google image ;)

kebetulan pulak,memang sekarang ni kita baru je masuk August kan *aku pun tak paham kenape aku spell August tu kot english*. so, this is the month to remember. lagi-lagi pulak tahun ni kita puasa pun dalam bulan Ogos kan. hopefully, blog kesayangan aku ni akan sentiasa dirahmati dan disayangi oleh kawan-kawan aku macam aku sayang kawan-kawan aku yang kat blogger ni. *tetibe nak touching2 sket*.


tapi yang paling best,even dah nak masuk 3 tahun aku berblogging, tapi sampai ke hari ni followers aku baru 24 orang. kakak aku, Dya Aledruce yang join blogger lagi lewat dari aku pun dah dekat 100 and something followers dia. wakakaka . tapi, at least blog aku adalah improvement beberapa bulan lepas. saya ulang, beberapa bulan yang lepas ok! tapi takpe, berapa orang pun followers aku,aku bersyukur je. sebab, sebab ada korang-korang yang sudi follow blog aku ni lah,aku masih bersemangat untuk update blog. thanks to all my followers! tapi aku sedar, aku punya blog memang tak best,aku je yang syok sendiri.waaaa. biarlah. nanti kalau aku emosi lebih-lebih ade plak orang kate aku nak mintak simpati dengan followers.sorry! i tak macam tuh ok. dalam hidup ni kadang-kadang kita kena guna jugak konsep redha. so dengan ini,aku redha je dengan blog aku ni ;')

3 comments:

  1. ololo~

    zah..beng sedih gitu..

    aku kan ade =D

    back to august XD

    ReplyDelete
  2. @amyliana86 : yedop k.amy..hehe...

    @syerah :waaaa ! bia r.aku sedih gop..waaaaa.....

    ReplyDelete